Welkom op onze blog pagina, deze zal hoofdzakelijk gebruikt worden om verslag te geven van onze activiteiten en clubavonden.

14 februari 2019:

Vandaag op de contactavond vond de jaarvergadering plaats. Hier werd het afgelopen jaar besproken en de plannen voor het nieuwe jaar. Dit jaar staan er 2 vacatures open voor aanvulling in het bestuur. Seija treed dit jaar af als penningmeester en daar komt nu voor in de plaats Dhr. Jaap Snijders. Er is nog plek voor een algemeen bestuurslid waar wij naarstig naar opzoek zijn, interesse of wil je meer weten wat dit inhoud vraag het gerust aan een van onze bestuursleden. Seija heel erg bedankt voor al je inzet en goede werk als penningmeester. Jaap welkom terug bij het bestuur. onze volgende contactavond vind plaats op 14 maart. Tot dan!

10 januari 2019:

Vandaag hebben we onze nieuwjaarsreceptie gehad onder het genot van een hapje en een drankje hebben we elkaar al het goeds voor het nieuwe jaar gewenst en gezellig geklets. Ook vond op deze avond een gezellige bingo plaats met super leuke prijzen en als klap op de vuurpijl zijn vanavond alle gewonnen prijzen van de deelnemers van de tentoonstelling uitgereikt en kwamen er 2 heren binnen lopen die lid wilde worden. Van harte welkom bij de club mannen! Het was een gezellige avond . Op naar februari.